Wij zijn Be Innovative.

Bij Be Innovative werken we vanuit de overtuiging dat een goede boekhouder meer oplevert dan hij kost. Dat zie je terug in onze prijzen maar zeker ook in ons advies, pro actieve houding en persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Met onze ervaren adviseurs, boekhouders en administrateurs vormen wij een sterk team met alle kennis die nodig is om de klant te ont zorgen vanaf het moment dat de onderneming start. Zijn er complexe situaties waarvoor wij extra kennis en expertise willen inroepen? Dan hebben we een groot netwerk van specialisten waar wij een beroep op kunnen doen.

Maar waarom zou je kiezen voor Be Innovative?
Naast ervaring en expertise bieden wij persoonlijke aandacht en denken wij zoveel mogelijk mee met onze klant. Wij beperken ons niet tot alleen cijfers en voorzien de klant van bedrijfsadvies. Het probleem of vraagstuk wordt geanalyseerd door onze specialisten waarna zij tot een advies komen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om strategiebepaling of inrichting van de (re) organisatie. Tot slot begeleidt onze adviseur het proces om dit vraagstuk of probleem op te lossen. Korte lijntjes groot resultaat!

Wij zijn dan ook allergisch voor advies dat alleen op papier wordt voorgelegd. Goed advies komt tot stand door discussie en informatie uitwisseling. U kunt dan ook van ons verwachten dat wij het gesprek aangaan en met u sparren over de te maken keuzes.

Be Innovative is een All Round kantoor als het gaat om de zakelijke markt, maar we hechten ook waarde aan maatschappelijke ontwikkeling en hoe wij daar als onderneming aan kunnen bijdragen. Daarom werken wij samen met Stichting Be Innovated die zich inzet voor talentontwikkeling van jongeren, en Stichting Siguranta die zich hard maakt voor het vergroten van de zelfredzaamheid van kwetsbare inwoners van Nederland, Roemenië en Gambia. Op deze manier heeft u als klant een maatschappelijke impact!

Wilt u meer informatie of met ons in contact komen om te zien wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? U kunt ons bellen op 078 2032 544, mailen naar info@be-innovative.org of neem contact op via onze social media kanalen.

Tot snel!

By |2020-09-08T09:18:23+00:00september 8th, 2020|Geen categorie|