Loading...
Over ons2020-07-29T10:52:50+00:00

Een stukje over ons

Bij Be Innovative verzorgen wij de administratie en boekhouding voor het MKB. Wij geloven in de gedachte dat een goede boekhouder altijd meer oplevert dan deze kost en nodigen je daarom graag uit eens met ons in gesprek te gaan.

Bij Be Innovative betaal je altijd alleen voor de dienst die we op dat moment uitvoeren. Zo voorkom je dat je onnodig hoge kosten maakt wanneer we alleen maar simpele werkzaamheden als bonnetjes sorteren voor je uitvoeren. We rekenen per dienst dus een apart uurtarief en dit is in jouw voordeel als ondernemer.

Verder geloven we in de persoonlijke klik. Dat maakt het voor jou én voor ons een stuk leuker.

Wanneer je bij Be Innovative jouw administratie onderbrengt, draag je ook direct bij aan de talentontwikkeling van jongeren. Wij werken namelijk nauw samen met Stichting Be Innovated en benutten zo de winsten uit het bedrijf voor de maatschappij.

Ontmoet ons

DEZE MENSEN VERZORGEN JOUW BOEKHOUDING EN ADMINISTRATIE TOT IN DE PUNTJES.

PATRICK DEN BOER
BEDRIJFSADVISEUR

JONATHAN DE LIJSTER
DIRECTEUR & BEDRIJFSADVISEUR

MARIJKE DINGEMANS
ADMINISTRATEUR

MAEDEH RAHIMI
ADMINISTRATEUR

CHRIS VAN BENSCHOP
ACCOUNTMANAGER

Wat zeggen anderen?

De samenwerking met Be Innovative ervaren wij als organisatie zeer positief. De administrateurs zijn altijd bereikbaar wanneer wij ze nodig hebben. Door de persoonlijke en proactieve aanpak van Be Innovative maken wij ons geen zorgen meer over onze boekhouding!

Danny Dijkhuizen, Flinke Jongen Entertainment

Het aanleveren van onze administratie is zo simpel geworden door de software waar Be Innovative gebruik van maakt!

Mick van Zadelhoff, De Moderne Nomaden

Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Be Innovative onze zaken behartigd. De heren Patrick en Jonathan kunnen wij altijd bereiken als er vragen of problemen zijn. Wij zijn blij dat wij voor deze organisatie hebben gekozen voor het verzorgen van onze administratie.

Klaar om in gesprek te gaan?

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Contact ons