Loading...
Over ons2020-10-07T08:47:06+00:00

Een stukje over ons

Bij Be Innovative verzorgen wij de administratie en boekhouding voor het MKB. Wij zijn een jong bedrijf maar wel met meer dan 20 jaar ervaring. Onze ervaring leert ons dat boekhouding en administratie veel meer is dan alleen het correct verwerken van inkomsten, uitgaven en cijfers. Wij geloven in een pro actieve houding van de boekhouder naar de klant en delen graag onze kennis en ervaring. Op die manier kunnen wij onze klanten voorzien van advies en het best mogelijke rendement uit de onderneming halen.

Onze administrateurs en specialisten zijn betrokken bij uw onderneming.  Als ondernemer het vertrouwen over uw bedrijf in handen stellen van iemand anders is een uitdaging, en dat nemen wij serieus. Bij Be Innovative zijn persoonlijk contact en korte lijntjes dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze voorleggen aan uw eigen contactpersoon.

Wanneer je bij Be Innovative jouw administratie onderbrengt, draag je ook direct bij aan de talentontwikkeling van jongeren. Wij werken namelijk nauw samen met Stichting Be Innovated en benutten zo de winsten uit het bedrijf voor de maatschappij. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Stichting Siguranta. Stichting Siguranta investeert in het vergroten van de zelfredzaamheid van kwetsbare inwoners van Nederland, Gambia en Roemenië.

Ontmoet ons

DEZE MENSEN VERZORGEN JOUW BOEKHOUDING EN ADMINISTRATIE TOT IN DE PUNTJES.

PATRICK DEN BOER
BEDRIJFSADVISEUR

JONATHAN DE LIJSTER
DIRECTEUR & BEDRIJFSADVISEUR

MARIJKE DINGEMANS
ADMINISTRATEUR

CHRIS VAN BENSCHOP
ACCOUNTMANAGER

Wat zeggen anderen?

Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Be Innovative onze zaken behartigd. De heren Patrick en Jonathan kunnen wij altijd bereiken als er vragen of problemen zijn. Wij zijn blij dat wij voor deze organisatie hebben gekozen voor het verzorgen van onze administratie.

Ze zijn heel prettig om mee samen te werken en denken altijd mee! Ze kennen genoeg ‘trucs’ wat hele leuke belastingvoordelen oplevert, maar het fijnst vind ik misschien nog wel de ‘peace of mind’. We hoeven ons niet meer druk te maken hoe onze boekhouding ervoor staat, want we weten dat het bij hen in goede handen is!

Klaar om in gesprek te gaan?

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Contact ons