Loading...
Hoe Wij Werken2019-08-13T14:43:59+00:00

Jou ontzorgen

Ondernemen is meer dan alleen geld verdienen. Vaak staat een sterke passie hierin centraal. Bij onze klanten zien wij dan ook dat ondernemen vanuit het hart voor hen het belangrijkst is.

Dan wil je je als ondernemer natuurlijk ook graag bezighouden met die dingen die bijdragen aan het helpen van je klanten of het groeien van je bedrijf. Dingen als administratie en boekhouding besteed je dus liever uit. Hier vind je hoe dat in zijn werk gaat.

1. Aanleveren

Je kunt je bonnen en facturen bij ons digitaal aanleveren. Maar het komt ook wel eens voor dat een drukke ondernemer met een schoenendoos vol administratie voor onze deur staat. Jij kiest de manier die voor jou het fijnste werkt.

Diensten

2. Aan de slag

Nu kunnen wij aan de slag. Wij verwerken de aangeleverde documentatie. Zo regelen wij de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en aan het einde van het jaar krijg je een nette jaarrekening. Naar wens kunnen we zelfs de facturatie voor jouw bedrijf overnemen.

Over ons

3. In control

Ieder kwartaal nemen we met jou de administratie door. We kijken dan even terug naar hoe alles is gegaan, maar minstens zo belangrijk vinden wij het om vooruit te kijken en een prognose te maken voor de komende periode. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

Contact

Wanneer je deze werkzaamheden uitbesteed verwacht je dat dat goed gedaan wordt tegen eerlijke prijzen. Wanneer je bij ons klant wordt zijn we daar transparant over en leggen we je uit dat je bij ons alleen betaalt voor de daadwerkelijke werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Wanneer we bijvoorbeeld een dag alleen maar bonnetjes hoeven te plakken dan rekenen we een lager tarief dan wanneer wij fiscaal advies geven. Zo jagen we onze klanten niet op onnodige kosten.

Bij Be Innovative zijn we er om jou de ruimte te geven je diepste passie zoveel mogelijk tot uiting te laten komen, dat maakt jou een mooie ondernemer.

Mogen wij voor je aan de slag?

Kom in gesprek met ons

Contact ons