Loading...
Diensten2019-08-13T15:04:13+00:00

Administratie

ARCHIVEREN, SALARISSEN, FACTURATIE EN BETALINGEN

Alles netjes geordend. Onze administratie is veelzijdig. We kunnen al jouw aangeleverde boekhouding netjes ordenen maar kunnen bijvoorbeeld ook jouw facturen opmaken, versturen en opvolgen. Ook is het mogelijk om betaalvoorstellen door ons te laten klaarzetten of ons betalingen te laten uitvoeren.

Boekhouding

ADMINISTRATIE VERWERKEN EN DE JAARREKENING OPMAKEN

Wij boeken de door jou aangeleverde administratie in ons systeem, zodat we de kosten die jij maakt aan het einde van het jaar kunnen aftrekken bij de inkomstenbelasting. Daarnaast kunnen wij met de ingeboekte administratie btw terug vragen. Ten slotte maken wij de jaarrekening op waar jij als ondernemer uit op kunt maken hoe het bedrijf het afgelopen jaar gepresteerd heeft.

Fiscaal

INKOMSTENBELASTING, OMZETBELASTING EN VENNOOTSCHAPSBELASTING

Wij doen voor jou ieder kwartaal de btw aangifte, aangifte van de eventuele vennootschapsbelasting en wij doen jouw aangifte inkomstenbelasting. Door de administratie door een administrateur bij te laten houden kun je aan het einde van het jaar fiscale voordelen hebben. Hierbij proberen wij natuurlijk het onderste uit de kan te halen voor jou als ondernemer.

Juridisch

ALGEMENE VOORWAARDEN, CONTRACTEN, OVEREENKOMSTEN EN ONDERSTEUNING

Wij ondersteunen bij jurdische geschillen met advies en een frisse blik. Maar ook voor andere juridische aspecten rondom het ondernemerschap staan wij voor je klaar. Denk aan de algemene voorwaarden, contracten en andere overeenkomsten.

Mogen wij je van dienst zijn?

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Vraag offerte aan