Loading...
Diensten2020-07-29T11:25:32+00:00

Administratie en Boekhouding

ARCHIVEREN, SALARISSEN, FACTURATIE EN BETALINGEN, ADMINISTRATIE VERWERKEN EN DE JAARREKENING OPMAKEN

Als ondernemer kun je ervoor kiezen om de administratie zelf te doen of deze uit te besteden. Be Innovative neemt uw administratie graag uit handen zodat u zich kunt richten op het ondernemen. Zo kunnen wij uw facturen opmaken, versturen en opvolgen en is het mogelijk om betaalvoorstellen door ons te laten klaarzetten of ons betalingen te laten uitvoeren.

Wij boeken jouw administratie in ons systeem, zodat we de kosten die jij maakt aan het einde van het jaar kunnen aftrekken bij de inkomstenbelasting. Daarnaast kunnen wij met de ingeboekte administratie jouw BTW terug vragen. Ten slotte maken wij de jaarrekening op waar jij als ondernemer uit op kunt maken hoe het bedrijf het afgelopen jaar gepresteerd heeft. .

Fiscaal en Juridisch advies

INKOMSTENBELASTING, OMZETBELASTING, VENNOOTSCHAPSBELASTING, ALGEMENE VOORWAARDEN, CONTRACTEN, OVEREENKOMSTEN EN ONDERSTEUNING

Door de administratie door een administrateur bij te laten houden kun je aan het einde van het jaar eventuele fiscale voordelen hebben en deze toepassen, wij zorgen dan ook dat de boekhouding up to date is. Uiteraard proberen wij hierbij het onderste uit de kan te halen voor jou als ondernemer, hiervoor werken wij samen met onze vaste fiscalist.

Voor simpel juridisch advies kunt u ook bij ons terecht. Wij ondersteunen bij juridische geschillen met advies en een frisse blik. Maar ook voor andere juridische aspecten rondom het ondernemerschap staan wij voor je klaar. Denk aan de algemene voorwaarden, contracten en andere overeenkomsten. Voor complexe juridische vraagstukken hebben wij een netwerk van specialisten waar wij een beroep op kunnen doen. 

Bedrijfsadvies

ONDERSTEUNING EN ADVIES VOOR VRIJWEL ALLE ASPECTEN VAN ONDERNEMEN EN BEDRIJFSVOERING

Onze bedrijfsadviseurs kunnen u adviseren en begeleiden bij veel ondernemersvragen en/of problemen waar u als ondernemer tegen aanloopt. Zo ondersteunen wij bij het oprichten van bedrijven, of juist het beëindigen van een onderneming en alles wat hierbij komt kijken.

Ook kunnen wij u ondersteunen bij gesprekken met de belastingdienst, de bank en andere financiële instellingen. U kunt bij onze adviseurs terecht met vragen over de interne organisatie van uw onderneming of om met elkaar te sparren over de richting die u met uw bedrijf zou willen in slaan.

Voortraject Sanering en Faillissement

ONDERSTEUNING EN ADVIES BIJ SANERING EN (DREIGEND) FAILLISSEMENT

Financiële problemen of zelfs een (dreigend) faillissement kunnen een grote wissel trekken op u als ondernemer. Wat moet er gebeuren om een faillissement af te wenden? En als het niet meer af te wenden valt, hoe en wat moet u dan regelen. Onze specialisten helpen u graag uw bedrijf te saneren, is dit niet meer mogelijk dan ondersteunen zij u bij het voortraject van een naderend faillissement. Wanneer de faillissementsaanvraag in gang wordt gezet of het faillissement door schuldeisers is aangezegd, hebben wij een netwerk van specialisten die u verder kunnen begeleiden en ondersteunen. 

 

Mogen wij je van dienst zijn?

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Vraag offerte aan