Loading...
Veel gestelde vragen2020-08-27T11:52:36+00:00

Veel gestelde vragen

Als ik mijn boekhouding bij Be Innovative wil onderbrengen, moet ik dan ook mijn administratie door jullie laten doen?
Nee dat hoeft niet. Als u zelf uw administratie wilt bijhouden is dat geen probleem. Het is voor ons echter wel van belang dat de aangeleverde administratie compleet is, zodat wij deze in de boekhouding kunnen verwerken.
Moet ik bij Be Innovative mijn administratie digitaal aanleveren?
Nee zeker niet. Als u liever uw administratie in een schoenendoos aanlevert kan dat ook. Het is van belang te weten dat onze tarieven zijn gebaseerd op de tijdsinvestering die wij doen. het aanleveren van een geordende digitale administratie zorgt voor een snellere verwerking en daarmee voor een lager tarief. Maar de keuze is altijd aan u.
Ik heb een vraag over mijn bedrijfsvoering en zoek iemand om mee te sparren. Mijn administratie en boekhouding heb ik niet bij jullie ondergebracht kan ik toch bij jullie terecht voor advies?
Ja zeker, onze adviseurs ondersteunen u graag met bedrijfsadvies. Wij maken graag met u een afspraak om bij ons op kantoor langs te komen. Bent u niet in de gelegenheid bij ons langs te komen, dan komt onze adviseur naar u toe.
'Mijn onderneming gaat mogelijk failliet, kan Be Innovative iets voor mij betekenen?'
Ja dat kunnen wij zeker. Een (dreigend) faillissement is naar, u gaat daarom op zoek naar iemand die u kan ondersteunen en iemand die u kunt vertrouwen. Het is in sommige gevallen mogelijk een faillissement af te wenden. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij u begeleiden in het voortraject naar uw faillissement. Om de situatie en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen nodigen wij u eerst uit bij ons op kantoor, of onze specialist komt bij u op locatie. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Niets doen maakt het in de meeste gevallen erger.
'Als ondernemer weet ik graag van te voren waar ik aan toe ben. Werken jullie met vaste prijzen?'
Ja dat is een mogelijkheid. Wij bieden onze klanten 2 opties als het gaat om tarieven, een van te voren vast afgesproken bedrag (per maand) of een flexibel uurtarief. Hebben wij met u een vaste prijs afspraak? Dan kunt u uiteraard ook extra diensten afnemen welke wij per uur aan u zullen factureren. Het vaste tarief is gebaseerd op de tijdsinvestering van onze administrateurs en boekhouders. Groeit of krimpt uw boekhouding? Dan zullen wij met u in gesprek gaan over aanpassing van het maandbedrag.
'Als ik mijn zakelijke boekhouding en administratie onderbreng bij Be Innovative, kan ik dan ook mijn aangifte inkomsten belasting door jullie laten doen?'
Jazeker, Onze administrateurs en adviseurs kunnen op basis van de informatie die u aanlevert uw aangifte inkomsten belasting verzorgen. Missen wij gegevens, dan zullen wij u vragen deze nog toe te sturen zodat wij het best mogelijk resultaat kunnen behalen.