Mijn Kantoor

De zomervakantie is (bijna) voorbij, scholen beginnen weer, corona gooit helaas nog steeds roet in het eten. Maar 1 ding verandert nooit, ben je ondernemer? Dan sta je altijd “aan”. Diensten verlenen, inkoop, verkoop je onderneming staat niet stil. Gelukkig maar! Dat betekent dan ook meteen dat de boekhouding door draait. Het boeken van inkoop en verkoopfacturen, betalingen doen, btw aangiftes het hoort er allemaal bij.

Het doel van Be Innovative b.v. is om het u als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen wij door proactief en betrokken met onze klanten om te gaan maar ook gebruiken wij hiervoor tools die het aanleveren van de benodigde informatie zo makkelijk mogelijk maakt, “Mijn Kantoor”.

Mijn Kantoor is een app waarmee u als ondernemer direct digitaal documenten kunt aanleveren. Die schoenen doos vol bonnen? Niet meer nodig. Een bonnetje terug vinden van maanden geleden? Appeltje eitje. Kwijtgeraakte bonnen en/of facturen? Verledentijd! Met de app kunt u een foto maken van een factuur of bon en deze direct uploaden in de digitale omgeving. Dit is niet alleen handig omdat alle administratie altijd up to date is, maar zeker ook omdat het gebruik van Mijn Kantoor u en ons veel tijd bespaart en daarmee bespaart u op de kosten voor de boekhouder.

Het gebruik van Mijn Kantoor biedt meer voordelen. Zo kunt u een koppeling maken met uw banken waardoor de boekhouder altijd een up to date bankafschrift heeft voor de boekhouding. Daarnaast krijgt u in de app inzicht in uw Balans, Winst en Verlies en krijgt u een overzicht van openstaande debiteuren en inkoopfacturen. Zo kunt u altijd en overal zien hoe uw onderneming ervoor staat.

Ook geeft Mijn Kantoor u inzicht in uw BTW aangiftes. Wij zetten deze voor u klaar en u kunt met een druk op de knop het overzicht opvragen. Altijd en overal.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar voor onze klanten maar zit u ’s avonds of in het weekend uw administratie bij te werken en zijn wij op dat moment niet bereikbaar? Dan kunt u in de Mijn Kantoor app uw vragen aan ons voorleggen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

Digitalisering van boekhouding en (salaris) administratie zorgt voor gemak, en gemak dient de mens.
Maar Be Innovative is er ook voor die klanten die liever met de oude vertrouwde schoenendoos werken. Dus digitaal of analoog, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!

By |2020-08-26T12:25:10+00:00augustus 25th, 2020|Boekhouding|